Returnering af varer

Har du fortrudt dit køb, kan du naturligvis bytte eller returnere varen i en af vores butikker eller sende den retur til os: )

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen, til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info @ johsfashion.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst på siden.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked. Du er selv ansvarlig for selve returneringen og omkostninger forbundet med returneringen.

Du vil modtage dit fulde købsbeløb retur, med mindre at varen har været taget i brug og dermed har fået en værdiforringelse. Du kan naturligvis prøve varen derhjemme på samme måde som i en fysisk butik for at vurdere pasform, kvalitet og lignende uden at det medfører en værdiforringelse. Hvis varen er blevet brugt udover som beskrevet, betragter vi den som brugt hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur. Dette vil afhænge af varens handelsmæssige værdi ved modtagelsen hos os.

Kort sagt: Du må prøve varen som i en fysisk butik, men må selvfølgelig ikke tage den i egentligt brug: )

Returnering

Ønsker du at returnere et køb, så læs venligst punkt nr. fem vedr. fortrydelsesretten, og gør derefter selve returhåndteringen nem for både dig og os ved at gøre følgende:

  • Send en mail til info @ johsfashion.dk senest 14 dage efter modtagelse af varen, med angivelse af dit ordrenummer, navn, adresse og mobilnummer. Skriv tydeligt at du har fortrudt købet. (Er du i tvivl om noget, ring da til os på 55724900)
  • Læg en kopi af ordrebekræftelsen, eller fakturaen, ved varen. Alternativt kan du skrive en seddel med ordrenummer, samt navn og adresse og lægge ved varen.
  • Pak varen forsvarligt ned og send den til følgende adresse: Johsfashion.dk, Hjultorv 5-7, 4700 Næstved, att.: Retur
  • Vi anbefaler dig, at gemme fragtkvitteringen, da du hæfter for varen indtil den er modtaget hos os.
  • Du er selv ansvarlig for selve returneringen og omkostninger forbundet med dette.
  • Efter varens modtagelse og tjek, tilbagefører vi købsbeløbet til det betalingsmiddel du benyttede ved købet.

Reklamation eller forkert levering

Konstaterer du fejl på varen ved modtagelsen, eller har vi sendt dig en forkert vare, bedes du med det samme kontakte os via mail: info @ joshfashion.dk eller telefon: 55724900.

Kan du ved fragtmandens aflevering af pakken se skader på indpakningen, bør du gøre fragtmanden opmærksom på dette inden du skriver under på modtagelsen, eller alternativt nægte modtagelse af varen.

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:

Johsfashion.dk
Hjultorv 5-7
4700 Næstved

Tlf.: 55724900
E-mail: retur @ johsfashion.dk

 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

 

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

 

Kundenavn: ______________________________________________________________________

 

Kundeadresse:  ___________________________________________________________________

 

Kundens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Copyright © 2021 Johsfashion