Handelsvilkår

Tak fordi du besøger johsfashion.dk: )

For at sikre dig så god en kundeoplevelse som muligt, anbefaler vi dig, at læse nedenstående vilkår for onlinekøb foretaget på johsfashion.dk grundigt igennem, inden du foretager et køb.

1) Hvem handler du med?

Når du handler online på johsfashion.dk handler du med selskabet Johs Clausen Retail ApS der har følgende firmadata:

Johs Clausen Retail Aps
Hjultorv 5-7
4700 Næstved
Telefon: 55724900
Mail: info @ johsfashion.dk
Cvr: 33359373

2) Ordreafgivelse

Når du afgiver en ordre på hjemmesiden, accepterer du at købe varen under de vilkår der fremgår af betingelserne på denne side Du skal være 18 år, eller på anden måde være juridisk myndig, for at handle på johsfashion.dk, og alle købsaftaler indgås på dansk under dansk lovgivning.

Efter ordreafsendelsen, er det bestemmelserne om returret der er gældende (se afsnittet længere nede).

3) Levering

Vi leverer kun i Danmark (undtaget er Grønland og Færøerne) og ikke til udlandet, og afsender normalt din ordre indenfor 1-2 hverdage. Skulle det mod forventning vise sig, at vi ikke er i stand til at håndtere din ordre, vil du modtage en mail eller et opkald fra os indenfor 24 timer (førstkommende hverdag) efter ordreafgivelsen. Hvis en pris er åbenlyst forkert, og du rimeligvis burde havde opdaget dette, er vi ikke forpligtet til at levere det pågældende produkt til den forkerte pris. 

Du vil modtage en mail fra os når ordren er afsendt, og når pakken er afhentet af fragtmanden, vil du alt afhængig af dit valg om forsendelsesmetode, muligvis modtage endnu en mail med et ”track & trace” nummer så du kan følge din pakkes rejse til dit leveringssted.

Fragtpriser

Vi benytter følgende fragtfirmaer, og priserne afhængig af, om du f.eks. vælger hjemmelevering eller levering til pakkeshop. Dette vælger du i købsbilledet. Køber du samlet for over 300,- inkl. moms betaler vi fragten.

GLS (Leveringtid 1-2 hverdage)
0kg til 1kg: Fra 34,00 kr.
1kg til 5kg: Fra 37,00 kr.
5kg til 10kg: Fra 46,00 kr.
10kg til 15kg: Fra 59,00 kr.
15kg til 20kg: Fra 69,00 kr

Bring (Leveringstid 1-2 hverdage)
0kg til 1kg: 33,00 kr.
1kg til 5kg: 36,00 kr.
5kg til 10kg: 45,00 kr.
10kg til 15kg: 58,00 kr.
15kg til 20kg: 64,00 kr.

DAO365 (Leveringstid 2-4 hverdage)
Hjemmelevering 0kg til 1kg (33x23x3): 28,00 kr.
Hjemmelevering 0kg til 2kg (33x23x6): 36,80 kr.
Pakkeshop 0kg til 1kg (50x30x30): 26,40 kr.
Pakkeshop 1kg til 5kg (50x30x30): 34,40 kr.
Pakkeshop 5kg til 10kg (50x30x30): 39,20 kr.

Postnord (Leveringstid 1-2 hverdage)
0kg til 1kg: Fra 33,00 kr.
1kg til 5kg: Fra 41,00 kr.
5kg til 10kg: Fra 50,00 kr.
10kg til 15kg: Fra 58,00 kr.
15kg til 20kg: Fra 62,00 kr.
20kg til 30kg: Fra 67,00 kr..


4) Betaling

Du kan benytte en række forskellige betalingsformer og -midler til at foretage dit køb. Alle priser er opgivet i danske kroner inklusive 25% moms.

Du kan betale på følgende måder:

 • Dankort
 • Visa/Dankort
 • Visa
 • Visa Electron
 • Mastercard
 • Meastro
 • Diners Club
 • American Express
 • PayPal
 • Forbrugsforeningen
 • MobilePay

Vi opkræver ikke kortgebyrer, og beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes. 

Betaler du via PayPal, er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Læs mere om betingelserne på PayPals hjemmeside.

5) Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.  

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen, til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info @ johsfashion.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Du kan fortryde dit køb op til 14 dage efter at du har modtaget varen. Du skal inden de 14 dages udløb informere os via mail: info @ johsfashion.dk om, at du har fortrudt købet. Herefter skal du hurtigst muligt, dog senest indenfor 14 dage sende varen retur

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb. 

Du vil modtage dit fulde købsbeløb retur, med mindre at varen har været taget i brug og dermed har fået en værdiforringelse. Du kan naturligvis prøve varen derhjemme på samme måde som i en fysisk butik for at vurdere pasform, kvalitet og lignende uden at det medfører en værdiforringelse. Hvis varen er blevet brugt udover som beskrevet, betragter vi den som brugt hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur. Dette vil afhænge af varens handelsmæssige værdi ved modtagelsen hos os. Kort sagt: Du må prøve varen som i en fysisk butik, men ikke tage den i egentligt brug.

6) Returnering


Ønsker du at returnere et køb, så læs venligst punkt nr. fem vedr. fortrydelsesretten, og gør derefter selve returhåndteringen nem for både dig og os ved at gøre følgende:

 • Send en mail til info @ johsfashion.dk senest 14 dage efter modtagelse af varen, med angivelse af dit ordrenummer, navn, adresse og mobilnummer. Skriv tydeligt at du har fortrudt købet. (Er du i tvivl om noget, ring da til os på 55724900)
 • Læg en kopi af ordrebekræftelsen, eller fakturaen, ved varen. Alternativt kan du skrive en seddel med ordrenummer, samt navn og adresse og lægge ved varen.
 • Pak varen forsvarligt ned og send den til følgende adresse:

Johsfashion.dk, Hjultorv 5-7, 4700 Næstved, att.: Retur

 • Vi anbefaler dig, at gemme fragtkvitteringen, da du hæfter for varen indtil den er modtaget hos os.
 • Du er selv ansvarlig for selve returneringen og omkostninger forbundet med dette.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav. 

7) Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet (se punkt 5), fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den. 

8) Reklamation eller forkert levering

Konstaterer du fejl på varen ved modtagelsen, eller har vi sendt dig en forkert vare, bedes du med det samme kontakte os via mail: info @ joshfashion.dk eller telefon: 55724900.

Kan du ved fragtmandens aflevering af pakken se skader på indpakningen, bør du gøre fragtmanden opmærksom på dette inden du skriver under på modtagelsen, eller alternativt nægte modtagelse af varen.

Er der tale om fejllevering eller en fejl på varen, vil returnering ske for vores regning efter nærmere aftale.

Når du handler som privatkunde på johsfashion.dk, har du i overensstemmelse med købelovens regler 24 måneders reklamationsret på dit varekøb. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, alt afhængig af den konkrete situation. Det er dog en forudsætning, at reklamationen er berettiget, og at fejlen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden adfærd der har medført skade på produktet (fx. forkert vask, strygning, etc.). Ligeledes kan reklamationsretten ikke finde anvendelse, såfremt at der er tale om forventet normal slitage i forbindelse med brug og anvendelse af den købte vare.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:

JOHS Fashion
Hjultorv 5-7
4700 Næstved
Att.: Retur

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet. 

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav. 

9) Persondata

Vi har brug for dit navn, adresse og mailadresse når du handler hos os. Vi behandler dine personoplysninger og data fortroligt efter Persondatalovens bestemmelser, og de videregives ikke til tredjemand (undtaget herfra er Trustpilot, samt dine nødvendige kontaktdata til de fragtvirksomheder vi benytter til forsendelse).

Vi registrerer alene dine personoplysninger for at kunne levere din ordre til dig. Som registreret kunde hos johsfashion.dk, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen, og du kan også få indsigt i hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Ønsker du dette, kan du rette henvendelse på info @ johsfashion.dk. Alle personoplysninger registreres fortroligt hos Johs Clausen Retail ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når du i forbindelse med ordreafgivelsen, indtaster din e-mailadresse og eventuelt mobiltelefonnummer accepterer du, at vi må kontakte dig via mail eller SMS med informationer om din ordre. Ved ordreafgivelse, accepterer du vores persondatapolitik og behandling af dine data som beskrevet. Ved almindelig brug af hjemmesiden, også uden køb, accepterer du vores brug af cookies.

Den dataansvarlige på johsfashion.dk er selskabets direktør, og vores kundeservice, lager- og økonomiafdeling har adgang til de oplysninger, der er registreret om dig.

Vi benytter alene Trustpilot.dk data til indhentning og visning af brugeroplevelser, og disse oplysninger videregives ikke til andre.

10) Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os via mail: info@johsfashion.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus.

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag - uanset beløbets størrelse. Læs mere her.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr  

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 17-08-2022

 

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

Til:

Johsfashion.dk
Hjultorv 5-7
4700 Næstved

 Tlf.: 55724900

E-mail: retur @ johsfashion.dk

 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

 

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

 

Kundenavn: ______________________________________________________________________

 

Kundeadresse:  ___________________________________________________________________

 

Kundens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

 

 

Copyright © 2021 Johsfashion