Om os

ALLE HAR EN HISTORIE - OGSÅ JOHS CLAUSEN: )

Historien om Johs. Clausen butikkerne går tilbage til 1908 hvor Johannes Clausen åbnede sin første butik i beskedne lokaler på Hjultorv i Næstved.

Johannes Clausen viste sig hurtigt som en dygtig forretningsmand, der vidste hvad kunderne ville have, og forretningen voksede hurtigt, og tilstødende lokaler blev inddraget efterhånden sortimentet blev udvidet og krævede mere plads.

I dag sælger Johs. Clausen kvalitetstøj og mærkevarer til den modebevidste kvinde fra vores fire butikker. Du finder et stort udvalg af modetøj og mærker i alle butikkerne, samt lækkert lingeri på i butikken Hjultorv i Næstved, samt i Sorø.

Vi fører en lang række spændende mærker fra de førende modehuse i Europa. Vi gør os umage med, at vælge de rigtige kollektioner og varer til vores mange kunder, der ønsker kvalitet og stilsikker mode.

Vi er i dag 20 dygtige og engagerede kollegaer der sætter en ære i, at give dig en førsteklasses service, hvor den seriøse og faglige betjening, kombineres med smil og ærlig rådgivning . Vi går helhjertet op i, at finde det helt rigtige der passer netop til dig, din unikke pasform og din stil. Vi glæder os til at byde dig velkommen: )

Du kan også glæde dig til vores kommende webshop: Johsfashion.dk er nemlig navnet på den webshop, som vil blive drevet som en del af Johs. Clausen Retail ApS, Hjultorv 5-7, 4700 Næstved (cvr: 33359373). Telefon: 55724900  Mail: jc@johs-clausen.dk.


 

  • Det var på Hjultorv i Næstved at historien om Johs. Clausen startede. Og det er her, at historien om Johs. Clausen fortsætter: )

    Johsfashion.dk er nemlig navnet på vores kommende webshop, som bliver drevet som en del af Johs. Clausen Retail ApS, Hjultorv 5-7, 4700 Næstved (cvr: 33359373). Telefon: 55724900.